Peusa ha aprofitat la fira de Sant Ermengol que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Seu d’Urgell per presentar en públic la seva campanya d’autoconsum. Ho ha fet en un estand ubicat al pavelló de la fira d’entitats, per on al llarg del cap de setmana hi han passat milers de persones. La companyia ha fet aquesta aposta en línia amb la transformació que està experimentant el sector energètic per tal de fer front al canvi climàtic.

Justament, l’autoconsum amb energies renovables és un element que ha d’ajudar a fer front al canvi climàtic. Pel que fa a la campanya de Peusa, aquesta s’ha centrat en la fotovoltaica.

Els usuaris que opten per aquest programa d’autoconsum poden generar tota l’electricitat que necessiten, a un cost força assequible.

Aquest projecte d’autoconsum s’afegeix a altres apostes de futur, com ara el de mobilitat elèctrica, que ha permès extendre una important xarxa de carregadors per a vehicles elèctrics arreu de la Seu d’Urgell i de poblacions properes.

Parlen al vídeo: MARCEL DORNA, DIRECTOR GENERAL DE PEUSA - JOEL BOIX, DIRECTOR COMERCIAL DE PEUSA

el Pirineu avui