La Junta Directiva de la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern ha concedit a les estacions ceretanes de La Molina i Masella la Medalla al Mèrit Esportiu de la RFEDI, a proposta de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern. 
La Federació ha volgut premiar la trajectòria de les dues estacions, així com la seva tasca en la promoció dels esports d'hivern i el compromís per acollir proves esportives d'aquest àmbit, tant a escala amateur com professional. Aquest reconeixement arriba l'any que l'estació d’FGC ha celebrat el seu 75è aniversari i Masella el seus 50 anys d'història.

L'acte de lliurament d'aquesta medalla ha tingut lloc durant la celebració de l'Assemblea General de la Federació Espanyola d'aquest dissabte a Madrid. Han recollit el premi els directors dels dos complexos: Xavier Perpinyà i Xavier Nolla.

el Pirineu avui