Malgrat les nombroses baixes per lesions o sancions, el CG Puigcerdà s'ha imposat aquest dissabte al CH Majadahonda a la pista dels madrilenys per 1-3. Nova injecció de moral pels ceretans que recordem van vèncer al Barça en el darrer enfrontament.
Els madrilenys s'han avançat al marcador al minut 12 de la primera part. La resposta del Puigcerdà, però, no s'ha fet esperar i ha aconseguit anotat dos gols en menys de dos minuts, de la mà de Boronat i Tona.
A la segona part cap dels equips ha puntuat i a la tercera el ceretà Paul ha anotat el tercer pel Puigcerdà, deixant el marcador en 1-3.
Des del club s'han mostrat satisfets d'aquesta victòria treballada, davant d'un rival directe, com és el Majadahonda.
Així doncs, tres punts més que s'emporta el Puigcerdà, que amb els sis que té es troba a la segona posició de la classificació general, empatat a punts amb el FC Barcelona, que ha jugat un partit menys. El Txuri segueix primer, amb 9 punts.
El proper enfrontament serà precisament aquest dissabte contra el líder a la pista ceretana. Un partit sempre complicat però on els locals intentaran donar la talla.

el Pirineu avui