La Seu d’Urgell ha donat aquest divendres a la tarda el tret de sortida a la Fira de Sant Ermengol. Per segon any consecutiu, una part de la fira ha començat un dia abans del que era costum. Així, el recinte dels formatges, l’aula de tast i les jornades tècniques ja s’han iniciat a les cinc de la tarda d’aquest divendres.

A banda d’ampliar unes hores la venda de formatges, la tarda de divendres també serveix com a jornada tècnica. Un fet que permet intercanviar experiències i coneixements entre professionals.

La fira, però, s’inaugurarà oficialment aquest dissabte al matí, en presència de la consellera d’Empresa i Coneixement Àngels Chacón. Les parades de la resta de seccions de la fira també s’instal·laran aquest dissabte, i s’hi estaran fins diumenge.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

el Pirineu avui