L'Àrea de Medi Ambient de l'ajuntament de Puigcerdà s'ha proposat eliminar els contenidors soterrats del municipi perquè el seu manteniment és costós i sovint tenen avaries. Aquest tipus de contenidors es van instal·lar abans de la crisi amb l'objectiu de millorar la imatge de la vila. Ara, però, l'equip de govern no pot assumir el cost del seu manteniment i veu molt més pràctic substituir les plataformes per estructures de fusta que amaguen les illes de contenidors.

Els primers contenidors soterrats que s'eliminaran són aquests de la plaça del Sol. Després, progressivament se'n substituiran d'altres com els de la plaça Pilar Prim, l'avinguda del Segre i els del barri de la Baronia.
A més, l'ajuntament ha comprat 50 contenidors amb pedal per substituir els que es troben en mal estat.

Actualment Puigcerdà ja té alguns contenidors amagats en estructures de fusta, com els de la plaça dels Herois i la plaça Santa Maria o l'avinguda Catalunya.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA MEDI AMBIENT PUIGCERDÀ

el Pirineu avui