El camp de futbol Pedrasanta de Tremp estrena aquest dissabte la gespa artificial amb la presentació de temporada dels equips de l’Escola de Futbol i el Club de Futbol que jugarà el seu primer partit de lliga a les noves instal·lacions. El canvi de gespa natural a artificial permetrà salvar molts dels problemes que durant les temporades anteriors han afectat aquest camp de futbol.

Però no només la gespa és novetat, aprofitant les obres s’ha fet una millora integral de la imatge del camp.

L’obra ha tingut un cost d’uns 556.000 euros, el 40% dels quals han estat finançats per la Diputació de Lleida. L’equip de govern coincideix en què era una obra llargament esperada pels equips de futbol de Tremp i que els satisfà que a partir d’ara puguin practicar el seu esport amb molt bones condicions.

Parlen al vídeo: FRANCESC CASTELLS, REGIDOR ESPORTS TREMP - JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP

el Pirineu avui