Després del descans del passat cap de setmana i amb l’eufòria d'haver aconseguit els 3 primers punts fa 15 dies a Barcelona, el Club Gel Puigcerdà es desplaçarà aquest dissabte a Madrid per jugar a la pista del SAD Majadahonda un partit què, segons ha comentat el tècnic Salva Barnola, serà complicat degut a les 7 baixes a les files ceretanes per lesions o sancions, amb especial incidència a la línia defensiva.
Tot i aquestes dificultats, els ceretans encaren amb optimisme el sempre llarg desplaçament fins a Madrid.
El club veu molt important aconseguir els 3 punts de dissabte ja que els grocs i negres no varen aconseguir resoldre al partit d’anada a casa tot i tenir-ho a l'abast, de manera que segons valora el tècnic, cal revertir aquesta situació malgrat tenir un rival complicat per la seva forma de jugar.
Abans dels enfrontaments d'aquest cap de setmana, el Txuri Urdin es troba al capdamunt de la classificació amb 9 punts i la resta d’equips estan empatats a tres punts, tot i que alguns tenen partits pendents.

el Pirineu avui