La residència sociosanitària de l’Hospital de la Seu d’Urgell ha fet una crida al voluntariat per tal de poder seguir desenvolupant el projecte d’atenció a les persones que duu a terme des de principis d’any. Aquest se centra en tres aspectes bàsics, per tal de fer que les persones que viuen a la residència i també les que passen moltes hores al centre i l’hospital de dia s’hi puguin sentir com a casa.

D’altra banda, també s’ha adquirit un material especial per evitar lligar a les persones que pateixen demència i que presenten un alt grau d’agitació. Finalment, també es programen un seguit d’activitats socials i lúdiques adaptades als gustors del residents, com ara sortides al mercat, visites culturals o sessions de cinema, entre d’altres. És en aquest darrer àmbit on calen més voluntaris.

De moment, el projecte ja compta amb deu voluntaris, i des de la direcció de la residència s’ha volgut agraïr la seva tasca.

Parlen al vídeo: CRISTINA AGUAR, DIRECTORA INFERMERIA

el Pirineu avui