Aquesta setmana ha començat una nova edició del programa 'Esport per a la gent gran', una iniciativa impulsada des de l'Àrea d'Esports de l'ajuntament puigcerdanenc que vol fomentar l'activitat física entre els majors de 60 anys. Es tracta d'un programa que es va posar en marxa fa més de 15 anys i que, any rere any, té molt bona acollida. S'ofereixen un seguit de classes dirigides que tenen lloc de quatre a cinc de la tarda al poliesportiu, com ara activitats aquàtiques a la piscina, ioga, ball o gimnàstica. També inclou un servei de transport que porta els participants des de dos punts del nucli de Puigcerdà fins al centre esportiu. Des de l'ajuntament han posat en relleu la importància de promoure l'esport entre la gent gran i han destacat el valor social que també té el programa.

La majoria dels participants són dones de Puigcerdà però també hi ha algunes veïnes de l'Alta Cerdanya.
En altres edicions s’ha arribat al centenar d’inscrits. De fet, el que es busca és precisament que l'activitat sigui accessible a tothom, per això l'ajuntament en subvenciona part del seu cost d'inscripció.

‘Esport per a la Gent Gran’, que té una durada d’octubre a juny, està organitzat per l’ajuntament de Puigcerdà amb el suport del Club Poliesportiu Puigcerdà i la Diputació de Girona

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS PUIGCERDÀ

el Pirineu avui