Des del Patronat de turisme de la Vall de Boí s’ha renovat els panells informatius que hi ha als nuclis del municipi i que donen la informació bàsica dels diferents serveis que s’ofereixen al poble i els situen sobre un mapa on estan ubicats.

A banda però de tota la informació de servei del nucli, també hi ha l’oferta turística general del municipi com són les esglésies romàniques Patrimoni Mundial, el Parc Nacional, l’esquí, el balneari i els punts de sortida dels itineraris que transcorren pels camins històrics de la Vall de Boí.
Precisament el que es busca és facilitar l’estada als visitants.

Des de que s’han instal·lat els nous panells informatius es té comptabilitzat que el turisme familiar i senderista són els usuaris principals de la informació.

Parlen al vídeo: JOAN PERELADA, ALCALDE DE LA VALL DE BOÍ

el Pirineu avui