L’equip de l’escola Albert Vives de la Seu d’Urgell que es va classificar per a la final mundial de la World Robot Olympiad ja ha recollit 6.000 euros per poder costejar el viatge. La competició serà a Tailàndia, i fa unes setmanes van engegar una campanya de micromecenatge per obtenir els 8.000 euros que els valdrà el desplaçament i l’estança al país asiàtic. Quan falten 18 dies per marxar ja estan molt a prop d’aconseguir l’objectiu.

En aquest sentit, han aconseguit la implicació de molta gent i d’empreses que ni tant sols coneixien, però que han volgut fer una aportació perquè han considerat que la causa s’ho mereix. A més, també han obert una pàgina a Verkami, per facilitar les donacions a través d’internet. Pel que fa a la preparació de la competició, Alba ha assegurat que hi estan treballant de valent.

Aquests Campionats del Món de la World Robot Olympiad se celebraran del 16 al 18 de novembre i l’equip alturgellenc hi anirà després d’haver quedat subcampió d’Espanya en la seva categoria en la final nacional celebrada al setembre a Platja d’Aro.

Parlen al vídeo: MIREIA ALBA, PROFESSORA DE ROBÒTICA

el Pirineu avui