El president de l’Associació catalana de municipis ha assistit al darrer consell d’alcaldes del Pallars Jussà per tal de presentar els principals reptes de l’associació i recollir al mateix temps les demandes dels ajuntaments per tal de fer-les arribar al govern. En aquest sentit, des del territori se li ha fet saber el malestar que els ha causat el fet de no haver-los tingut en compte a l’hora de redactar el Pla director urbanístic de revisió de sòls no sostenibles i pel qual alguns d’ells estan afectats.

Saldoni ha remarcat la voluntat de fer veure a la Generalitat la realitat diferent de cada municipi i que a través seu puguin tenir veu tots els municipis de Catalunya, sobretot aquells més petits.
D’altra banda, el consell d’alcaldes també ha aprovat la moció sobre la reivindicació de la titularitat de les carreteres d’accés als nuclis habitats, i sobretot finançament per tal de poder-hi realitzar el manteniment adient.

Parlen al vídeo: CONSTANTÍ ARANDA FARRERO, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ - DAVID SALDONI, PRESIDENT ACM

el Pirineu avui