El nombre d’empreses que es dediquen a la producció agrària ecològica a Cerdanya i l’Alt Urgell va en augment. Així s’ha constatat en la jornada celebrada aquest dimecres al vespre a la Seu d’Urgell, en el marc del cicle Parlem de fira, previ a la Fira de Sant Ermengol. Concretament, entre les dues comarques ja superen els 120 productors, una xifra que es considera positiva.

En aquest sentit, Fontanet ha destacat que des de la Generalitat s’estan fent esforços per donar a conèixer aquests productors, i que la major consicenciació ciutadana també està ajuntant al sector.

Aquest dimecres, doncs, s’ha aprofitat la darrera conferència del Parlem de Fira, dedicada als beneficis per a la salut de consumir productes ecològics, per tal de presentar l’associació que agrupa aquests productors a la zona.

Parlen al vídeo: NÚRIA FONTANET, DINAMITZADORA PROD. AGRÀRIA ECOLÒGICA

el Pirineu avui