Els Ajuntaments d’Alp, Bolvir, Ger i Puigcerdà s’han acollit novament a la subvenció per a la contractació de joves en pràctiques remunerades. Aquesta iniciativa consisteix en contractar en pràctiques a un jove amb formació superior, actualment a l’atur i beneficiari del programa de garantia juvenil, durant 6 mesos en jornada completa amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable.

En el cas de Puigcerdà es contractaran 3 joves, mentre que a Alp, Bolvir i Ger serà 1 per ajuntament.
Per optar a aquestes contractacions cal que el sol·licitant estigui inscrit al programa Garantia Juvenil, estar en possessió d’un títol universitari, de CFGM, CFGS o títols oficialment reconeguts com equivalents o un certificat de professionalitat i estar inscrits al SOC com a demandants d’ocupació no ocupats.
Les sol·licituds a Alp, Ger i Puigcerdà s’han de presentar abans de finals de mes.
Aquest projecte és possible a través d'una subvenció amb el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, de la Generalitat de Catalunya, del Servicio Público de Empleo Estatal i de la Unió Europea, Fons Social Europeu: iniciativa d’Ocupació Juvenil.
Recordem que el Consell Comarcal de Cerdanya també va obrir aquest passat setembre una convocatòria amb la mateixa finalitat.

el Pirineu avui