Ja estan a la venda els forfets de temporada de Tot Nòrdic, la marca que agrupa les set estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Pirineu. Fins al 18 de novembre el passi per a la temporada 2018-2019 es podrà adquirir amb un 20% de descompte, de manera que té un cost de 96 euros per als adults i de 48 per als infants. Aquest abonament permetrà esquiar durant tota la temporada d’hivern a qualsevol de les set estacions de nòrdic catalanes: Tavascan, Bosc Virós, Sant Joan de l’Erm, Tuixent la Vansa, Aransa, Lles i Guils Fontanera. A més, els abonats també podran gaudir d’un forfet de dia per a cada una de les estacions d’esquí alpí de Ferrocarrils de la Generalitat, així com descomptes a les estacions de Naturlàndia, a Andorra, Beille i Chioula, a l’Arieja, i la Llosa i la Quillana, al Capcir. Com de costum, els abonaments es poden tramitar a través del web de Tot Nòrdic, a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell o a qualsevol de les estacions de nòrdic.

el Pirineu avui