Ja està en marxa el gruix del procés de renovació del Parc Olímpic del Segre de cara als Campionats del Món d’eslàlom i descens que s’hi celebraran l’any que ve, juntament amb Sort. Tot i que els primers treballs es van fer fa uns mesos, amb la renovació dels vestuaris, la part més visible i més destacada de l’obra tot just comença ara. De fet, aquesta setmana ja s’han licitat per prop de 140.000 euros els treballs de reforma dels canals, on s’hi farà el sanejament del fons i les parets, i la consolidació de les pedres.

A més, també es construirà un nou edifici d’uns 140 metres quadrats al costat de l’actual gimnàs i es renovaran totalment les rampes que remonten als piraguistes per evitar que hagin de tornar a pujar a peu. Tot plegat permetrà posar al dia al parc per encarar els propers anys amb garanties.

El total de les inversions previstes en aquesta remodelació ascendeix al milió d’euros.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

el Pirineu avui