L'ajuntament de Puigcerdà posarà en marxa aquesta mateixa tardor un pla de millora dels polígons industrials amb l'objectiu de refer el paviment i trams de voreres i renovar la senyalització horitzontal dels dos grans entorns empresarials de la població, com són el polígons industrials de l'Estació i el de la Closa. El consistori invertirà més de 200.000 euros en aquest projecte, el qual preveu actuar a les avingudes dels Pirineus i la del Transpirinenc, aquesta darrera és la connecta la seu de la Inspecció Tècnica de Vehicles i el Pont de Sant Martí. Pel que fa al polígon industrial de la Closa, situat a l'altre costat de la via del tren, les obres consistiran en la renovació del carrer Pont de Sant Martí, una zona també molt transitada.

Una de les voreres que necessita una actuació urgent és la que hi ha al final de l'Avinguda Pirineus, just on comença la baixada del Torreó.
Des del consistori han explicat que les obres es portaran a terme al novembre i que s'intentarà agilitzar els treballs per minimitzar els problemes de mobilitat.

Recordem que l'equip de govern també preveu reformar l'avinguda Pirineus i un tram de l'avinguda Catalunya.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

el Pirineu avui