Joan Manel Serra ha pres possessió aquest dilluns del càrrec de regidor de l'ajuntament de Puigcerdà pel grup d'ERC, substituint a Raimon Ribas, que el passat mes de juny va renunciar al càrrec per motius personals. S'integra, doncs, al govern municipal que recordem està format per 13 regidors: 11 del PDeCat, un republicà i un no adscrit, lloc que ocupa Toni Veres. Serra, número dos a la llista en les eleccions municipals del 2015, s'ha mostrat il·lusionat d'encetar aquest nou càrrec.

Preguntat pels mitjans sobre si encapçalarà o no la llista d'ERC a les properes eleccions municipals, Serra ha deixat clar que, tot i que existeix aquesta possibilitat, el seu grup encara no ha definit la llista i que, per tant, no pot avançar noms.
Pel què fa a la feina que farà en les properes setmanes ja com a regidor a l’oposició, Serra ha explicat que el seu grup té diferents projectes sobre la taula, com l’extensió del wifi gratuït al municipi o l'abandonament de vehicles a l'espai públic. Sobre aquesta última qüestió, Serra ha aprofitat el seu primer ple com a regidor per demanar la retirada del vehicle sinistrat des de finals d'estiu al polígon de Sant Marc. Des d'ERC han recordat que, degut a l'estat de degradació en què es troba i a la seva proximitat amb la sèquia, cal una actuació urgent.

Serra, de 45 anys, ha dedicat part de la seva vida al sector de la construcció i ha treballat en immobiliàries. Durant molts anys també ha està vinculat al món de l’hoquei gel.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, REGIDOR ERC PUIGCERDÀ

el Pirineu avui