La coral de la Capella de Santa Maria de Puigcerdà ha ofert aquest dissabte a la nit un concert a l'església de Sant Pere d'Alp. La formació ha interpretat un total de 17 cançons, 9 del repertori del conegut musical 'Els Miserables', i la resta cançons de música sacra, profana o catalana.
Els orígens d'aquesta coral es remunten al segle 15. Des d’aleshores la Capella va viure una existència més o menys continuada fins a la seva dissolució a l’estiu de 1936 a causa de la Guerra Civil. La restitució de l’orgue parroquial a l'església St Domènec, l’any 1996, va convidar a restablir l’antiga coral de la Capella de Música de Santa Maria de Puigcerdà.

En el transcurs de la seva existència, l'actual formació ha participat en nombrosos esdeveniments musicals dins i fora de la comarca. Actualment està formada per 25 cantaires de l'Alta i la Baixa Cerdanya, els quals assagen tots els dimecres sota la direcció de Carme Baulenas, directora de l'escola de música municipal, i amb l'acompanyament al piano de Nicolàs Lizziardi

el Pirineu avui