La Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell ja ha posat a la venda en línia els tiquets dels tastos guiats de formatges . Es podran adquirir fins aquest proper dijous i permetran participar en qualsevol dels 8 tastos comentats de formatges artesans que tindran lloc el cap de setmana a l’Aula de Tast. Així, la compra dels tiquets en línia cal fer-la a www.firasantermengol.cat . Aquests tiquets es poden adquirir també de manera presencial, però només amb targeta, a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat. Durant els dies de fira els tiquets es podran comprar al punt d’informació del recinte firal, al costat del pavelló de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. Aquest estarà obert el divendres 19 d’octubre, de les cinc de la tarda a les deu del vespre, i dissabte 20 i diumenge 21 d’octubre, de les deu del matí a les nou de la nit. Els tiquets dels tastos costen entre 6 i 10 euros per persona.

el Pirineu avui