Un total de 180 corredors han participat aquest diumenge a la 21à Mitja Marató de Puigcerdà, una prova de 21 quilòmetres amb sortida i arribada al poliesportiu. El temps ha acompanyat durant la cursa que, com sempre, ha transcorregut pel nucli de Sant Martí, Bolvir, Talltorta, Ventajola, Pla d'Enveig, Estany de Puigcerdà i el Pla de Rigolisa. A dos quarts d'onze del matí, s'ha donat el tret de sortida i els primers corredors que han finalitzat la prova ho han fet abans del migdia.
El més ràpid ha estat Manuel Salvador de l'ISS-L'Hospitalet, que ha creuat la meta amb un temps 1h 16m i 41s. Francesc Guim, del Club Atlètic Granoller, ha ocupat la segona posició del podi amb un temps d'1h i 18m i 22s i Jonathan López del Triatló Sallent ha quedat tercer, fent un temps de 1h 19m i 7s.
Pel que fa a la categoria femenina, Laia Martínez ha estat la corredora més ràpida i ha creuat la línia d'arribada amb 1h 43m i 18 segons. El segon lloc l'ha ocupat Mariona Pujol, amb 1h 44m i 37s, i la tercera posició del podi ha estat per la regidora d'Esports de Puigcerdà Mar Quera, que ha aconseguint un temps d'1h 46m i 42s.

el Pirineu avui