Aquest cap de setmana, Llimiana ha celebrat la fira del Mostillo i la trobada de forjadors. Durant tot el cap de setmana s’ha pogut gaudir d’activitats diverses relacionades amb artesania i agroalimentació.

A la sisena trobada de forja de Llimiana han participat un total de 13 forjadors catalans que han elaborat el projecte artístic urbà Som Montsec, som starlight, som geoparc. Una iniciativa que ha consistit en la representació d’un mural amb la silueta del Montsec, ja que enguany s’ha rebut el distintiu geoparc, s’ha volgut celebrar aquest reconeixement dedicant-hi enguany la temàtica del mural.
El safrà també ha estat un dels protagonistes de la fira i s’han pogut degustar plats elaborats amb mostillo, aquest producte sorgit del most del raïm.

Parlen al vídeo: ANNA ALEMAN, ORGANITZADORA TROBADA FORJADORS

el Pirineu avui