L’equip suïs Genève Lully s’ha proclamat, aquest diumenge, i per tercer any consecutiu, campió del Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà. La13a. edició d’aquesta prova, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà, ha comptat amb la participació de vint equips de diferents nacionalitats. A l’equip guanyador l’han acompanyat al podi, els conjunts de l’Sporting l’Olla de Lliçà de Munt i l’equip estatunidenc de Saint Paul. El club local ha participat amb 2 equips, dels quals el més ben classificat ha estat el Puigcerdà Pànxing que ha ocupat la vuitena posició final.
Des del cúrling Puigcerdà, organitzadors de la competició, han destacat l'alt nivell esportiu que ha tingut enguany el trofeu i han recordat que es tracta d'una cita que ja s'ha convertit en un referent en el món del cúrling. Els equips participants, per la seva banda, han destacat l’excel·lent organització del campionat.
El Trofeu ha comptat enguany amb la participació d’equips provinents de Suïssa, Estats Units, Escòcia, Itàlia, Andorra, País Basc, Castella i Lleó, França i Catalunya.
A més de la vessant esportiva també s’han organitzat diversos esdeveniments de caire social per a tots els participants.
Recordem que el Trofeu Internacional Vila de Puigcerdà dona el tret de sortida a la temporada, ja que les primeres jornades es disputaran ben aviat.

el Pirineu avui