El passeig 10 d'Abril de Puigcerdà ha acollit aquest dissabte la primera edició del Puigcerdà Tasta, una iniciativa sorgida des de l'Associació de Comerç de la vila i que ha comptat amb la col·laboració de Cuina Pirinenca de Cerdanya. Els restauradors d'aquesta agrupació han ofert diferents tastets elaborats amb productes locals. Per poder degustar-los, els comerciants associats han repartits un total de 800 tiquets gratuïts als seus clients. La iniciativa vol per una banda, incentivar les vendes i premiar la fidelitat dels clients i, per l'altra, donar a conèixer la gastronomia de la vall. Des del sector comercial s'han mostra satisfets de com ha anat aquesta primera edició i es plantegen repetir-la l'any que ve per tal que esdevingui un referent a la tardor.

En aquesta ocasió s'han escollit quatre tastets, tots amb productes del territori, com els bolets, la pera o la vedella.

El Puigcerdà tasta s'ha ofert de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 de la nit

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ PUIGCERDÀ - JOSÉ RAMON FERNÀNDEZ, MEMBRE CUINA PIRINENCA CERDANYA

el Pirineu avui