Les comarques de l’Alt Pirineu s’han sumat aquest cap de setmana a les jornades europees del Patrimoni. A l’Alt Urgell, han estat diverses les poblacions que han fet activitats relacionades amb aquesta iniciativa a nivell europeu. Així, a la Seu d’Urgell, divendres al matí s’ha fet la conferència “Descobrint el quadre d’Hèrcules”, mentre que diumenge ha tingut lloc una visita guiada als claustres de la ciutat. A Oliana, mentrestant, també s’han dut a terme diverses activitats al voltant de Sant Andreu del Castell.

A la resta de comarques de l’Alt Pirineu també s’han realitzat activitats amb motiu d’aquestes jornades, com ara una conferència sobre les portades romàniques de Cerdanya o una ruta del romànic i les falles a la Vall de Boí.

Parlen al vídeo: MARTA TARRÉS, ORGANITZADORA - MONTSE VILADRICH, ORGANITZADORA

el Pirineu avui