Coincidint amb la fira ramadera, el Centre Cívic Escoles Velles de Bellver de Cerdanya acull des d'aquest dijous i fins dissabte una exposició de figures de Playmòbil. Els visitants podran veure fins a 600 figures repartides en quatre diorames: un dedicat als egipcis, un altre als pirates, un tercer amb tot tipus d'elements fantàstics i el darrer dedicat a l'època dels dinosaures.
Aquest primer dia, la mostra ha rebut la visita de nombrosos veïns i visitants de totes les edats, sobretot públic infantil. A més, també s'ofereix la possibilitat de conèixer els diferents diorames i de saber com s'han preparat de la mà dels seus organitzadors.
L'exposició romandrà oberta d'11 del matí a 2 del migdia i a les tardes de 4 a 8. L'entrada és gratuïta.
A banda de l'exposició, també s'habilitarà un punt de venda per a tots aquells que vulguin adquirir alguna figura per a la seva col·lecció.

el Pirineu avui