El Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha acollit aquest dijous a la tarda una jornada destinada a donar a conèixer els protocols contra les
agressions sexuals a la feina. Ha anat a càrrec de la catedràtica de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat Pompeu Fabra, Júlia López, i s’ha dirigit a treballadors de corporacions municipals de l’Alt Urgell, Cerdanya i del Pallars Jussà, que en aquest darrer cas han seguit la jornada per videoconferència. El motiu és que la llei prevei que tots els ens locals han de tenir aprovat un protocol contra l’assetjament sexual a la feina.

L’objectiu és que a tots els ens locals hi hagi treballadors que tinguin clars aquests protocols, per tal de saber actuar si es produeix un cas d’assetjament o agressió sexual.
D’altra banda, i encara relacionat amb el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, l’ens ha anunciat que obre la convocatòria per contractar cinc joves en pràctiques durant sis mesos dins del programa de garantia juvenil. Els aspirants han de tenir titulació universitària o de formació professional de grau mig o superior.

Parlen al vídeo: SÍLVIA TRIGUEROS, TÈCNICA IGUALTAT ALT URGELL

el Pirineu avui