Puigcerdà acollirà aquest dissabte la primera edició del 'Puigcerdà Tasta', una iniciativa sorgida des de l'associació de comerciants i que compta amb la col·laboració de Cuina Pirinenca de Cerdanya. Al llarg de tot el dia, els restauradors d'aquesta agrupació oferiran diferents plats elaborats amb productes locals al passeig 10 d'abril. Per poder tastar-los, els comerciants associats donaran tiquets gratuïts als seus clients. Així, doncs, la iniciativa té una doble vessant: per una banda incentivar les vendes i per l'altra promocionar la gastronomia del territori.

També es podran adquirir els tiquets de degustació al mateix passeig per un preu de 2,5 euros cadascun.
En total es serviran 800 racions d'un menú format per quatre plats, amb productes de proximitat com els bolets o la vedella.

El 'Puigcerdà Tasta' obrirà dissabte de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 2/4 de 7 de la tarda a 2/4 de 9 de la nit

Parlen al vídeo: MARTA RUDIANFIS, REGIDORA COMERÇ PUIGCERDÀ - MONTSE DOLCET, MEMBRE CUINA PIRINENCA CERDANYA

el Pirineu avui