Bellver de Cerdanya acull aquest dijous i divendres la 44a edició de la Fira Ramadera que, com l'any passat, compta amb prop d’un centenar de caps de bestiar, entre exemplars de vaca Bruna i cavall pirinenc català, i una vintena d'explotacions. Com sempre, un dels plats forts d'aquesta fira és el concurs, on un jurat decideix quins són els millors exemplars de cada categoria.

Anys enrere la fira ramadera de Bellver, com altres que es fan al Pirineu, servia per adquirir i vendre bestiar. Ara, és més una trobada entre tots els ramaders de la comarca.

Divendres al matí tindrà lloc el concurs de raça frisona. A més, la tradicional fira ramadera de Bellver també compta amb un mercat de maquinària agrícola d’ocasió, inflables per als menuts i un seguit de parades multisectorials.

Parlen al vídeo: XAVI PUIG, PRESIDENT ASSOC. RAÇA BRUNA PIRINEUS A CERDANYA

el Pirineu avui