Els hotelers de les comarques pirinenques auguren un molt bon nivell d'ocupació durant el pont del 12 d'octubre. Tot i que encara no s'han comptabilitzat les reserves d'última hora, a Cerdanya el sector espera superar el 90% d'ocupació la nit de divendres i possiblement la de dissabte. A més, alguns visitants pernoctaran també la nit de diumenge, ja que dilluns moltes escoles han decidit fer festa de lliure elecció.

Pel que fa al turisme rural, les cases de Cerdanya i l’Alt Urgell estan al 100% tant per aquest pont del 12 d’octubre com per al de l’1 de novembre. Aquestes són uns xifres que feia anys que no es veien al sector.

Als Pallars i a l’Alta Ribagorça, mentrestant, l’ocupació hotelera també fregarà el ple absolut aquest pont.

Parlen al vídeo: MONTSE DOLCET, ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA - JOSEP MARIA TROGUET, PRESIDENT ASSOC. TURISME RURAL ALT URGELL

el Pirineu avui