L’Ajuntament de la Seu d’Urgell atorgarà 30.400 euros com a ajuda
per a la promoció del municipi referent a les obertures de nous negocis durant l’any 2017. En total, s’atorgaran 23 subvencions de les 31 sol·licituds presentades, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i l’emprenedoria, principalment el sector comercial i de serveis.

En aquesta convocatòria es prioritzen els emprenedors joves i majors de 55 anys, així com els establiments que s’obrin al carrer dels Canonges.

Des de l’Ajuntament admeten que la xifra de 30.400 euros s’ha quedat curta i no s’ha pogut donar ajudes a tots els demandants. És per això que de cara al futur estudiaran la possibilitat d’ampliar la dotació pressupostària de la subvenció.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT ALCALDE PROMOCIÓ ECONÒMICA

el Pirineu avui