Les carnisseries de l’Alta Ribagorça disposen d’un espai destacat als seus mostradors amb la marca Carns de la Ribagorça, una iniciativa impulsada des del Consell comarcal que vol potenciar tant els ramaders, com l’escorxador i les carnisseries de la comarca.

El distintiu es va posar en marxa fa uns mesos i està tenint força èxit, les carnisseries han vist amb molt bons ulls la iniciativa i sobretot han notat un canvi d’hàbit amb els mateixos veïns i veïnes de la comarca.

La idea és posar en valor l’origen, la qualitat i les característiques de la carn de proximitat i la campanya s’ha complementat amb material promocional. En aquesta primera fase s’ha treballat amb carnisseries però es preveu fer extensiva la iniciativa Carns de la Ribagorça a restaurants, agroturisme i lleure.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT C.C. ALTA RIBAGORÇA - NÚRIA BRANYANS, CARNISSERA

el Pirineu avui