El Cadí la Seu de la temporada 2018-2019 ja està en marxa. Aquest dimecres s’ha fet la presentació oficial de la plantilla als mitjans de comunicació, just abans que aquest dissabte comenci la lliga. Les alturgellenques arriben al primer partit de temporada després d’haver caigut clarament a la final de la lliga catalana davant el Girona. Tot i això, l’entrenador ha deixat clar que aquella derrota va anar bé per detectar punts febles.

Pel que fa al vestidor, les noies es mostren confiades que la temporada començarà bé. Tant les sis jugadores que es mantenen de l’any passat com les noves incorporacions tenen bones sensacions.

Enguany la lliga ha pujat de nivell, amb equips molt potents que fan que cada cop sigui major el repte de competir-hi, especialment per a un club d’una ciutat petita, com el Sedis.

Preguntat pels periodistes, el president no ha tancat la porta a estudiar possibles col·laboracions amb el MoraBanc Andorra i unir esforços en un futur, ja que tots dos clubs disposen d’equips a les màximes categories estatals, l’ACB i la primera divisió femenina.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - GEORGINA BAHÍ, CAPITANA CADÍ LA SEU - ANNA PALMA, NOVA JUGADORA CADÍ LA SEU - IRATI ETXARRI, NOVA JUGADORA CADÍ LA SEU - PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET

el Pirineu avui