L'Ajuntament de Bolvir ja ha iniciat els treballs per refer dos dels ponts de la Carrerada del Torrent dels Estanys, un dels camins del terme municipal que dona accés a diversos habitatges disseminats i també a diverses activitats econòmiques que es desenvolupen en aquesta part de Bolvir, entre el riu Segre i el camí Ral. El consistori va demanar una subvenció a la Generalitat, a través del Pla de Camins, per poder construir dos ponts nous, ja que els existents són estrets i en forts episodis de pluges s'hi acumulen branques, troncs o altres residus, el que fa desbordar l'aigua i inundar el camí.

En total hi ha quatre passos sobre el torrent formats per 3 canonades de formigó d'uns 90 cm de diàmetre i un gual sense canonades. En aquesta primera actuació es refaran els dos primers i l'ajuntament espera refer també la resta en un futur proper.
L'actuació té un pressupost de 47.000 euros que, com hem dit, finançarà la Generalitat.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

el Pirineu avui