Les conegudes cançons del grup Mecano tornaran a sonar al teatre del Casino Ceretà de Puigcerdà. L'associació Cerdanya Musical ha programat dues repeticions de 'Hoy no me puedo levantar', que recordem es va estrenar a finals del mes de juny, dins la Setmana Cultural del Roser. Les sessions seran els propers 19 i 20 d'octubre a les 21.30.

Després de Mamma Mia, Grease, Chicago, El Rei Lleó, Sister Act i Moulin Rouge, enguany la companyia ceretana ha escollit aquest musical, que reflexa la moguda madrilenya sorgida als anys 80 i on les cançons del grup musical Mecano en són el fil conductor.
El musical explora temes com les addiccions, el sida o l’homosexualitat, alhora que fa una crítica de la indústria musical on aconseguir la fama en moltes ocasions suposa deixar enrere la família i els amics. Totes aquestes temàtiques estan lligades gràcies als èxits de Mecano, com són ‘Mujer contra mujer’, ‘Hijo de la luna’, ‘La fuerza del destino’ i fins a una trentena de cançons més. Per ser fidels al lloc i context històric en el que succeeix l’obra, per primer cop la companyia ha optat per representar el musical íntegrament en castellà.

Les entrades es posaran a la venda aquest dissabte a la sala de plens de l'ajuntament de Puigcerdà de 9 a 12h i a partir del dia 14 es podran trobar a l'oficina de Turisme de Puigcerdà.

el Pirineu avui