Aquests dies Tremp celebra la Setmana de la Lactància materna a través de diferents actes a l’Hospital comarcal del Pallars i a diferents poblacions de tota la comarca amb la idea de promoure l’alletament natural dels nadons.

Des del Comitè de Lactància materna de l’Hospital comarcal del Pallars es remarca els beneficis de la lactància materna de cara als infants.

La Setmana es va inaugurar amb unes jornades sobre la lactància materna on van intervenir diferents agents implicats, des de metges, llevadors, infermers, fins a mares i pares que van explicar les seves experiències. Però l’acte principal es farà el proper dijous 11 d’octubre i consistirà amb una Popada popular amb la idea de normalitzar la imatge de donar el pit als espais públics. També s’ha distribuït cartells informatius per tal de fer difusió de la lactància materna.

Parlen al vídeo: JUAN MIGUEL LÓPEZ, LLEVADOR

el Pirineu avui