La plaça Cabrinetty de Puigcerdà ha acollit aquest dissabte una fira del vi, amb paradetes per fer tastets, degustació de pinxos i racions i música en viu. Des de les 12 i fins les 16 de la tarda, veïns i visitants s'han apropat a les diferents parades per conèixer de la mà dels seus productors alguns dels vins que s'elaboren a Catalunya. A més, també hi han estat presents vins que tenen el seu origen a Cerdanya, ja que en els darrers anys ha crescut el nombre de vinyes que es planten a diferents punts de la comarca, com Riu o Bolvir.

La fira del vi, la primera d'aquest tipus que s'organitza a Puigcerdà, ha comptat amb la col·laboració d'una dotzena de botigues de la vila i amb el suport de l'ajuntament.

Parlen al vídeo: JOAQUIN GAY, CELLER TORRE DEL VEGUER - ELI DE PARÉS, CELLER PARÉS BALTÀ

el Pirineu avui