Aquest dilluns ha tingut lloc a Puigcerdà una nova edició de la Fira del Treball, que aquesta vegada s'ha reformulat per adaptar-se a les necessitats tant de les empreses com dels demandants de feina i per incloure també els emprenedors. La Jornada d'Ocupació i Emprenedoria, com s'ha anomenat enguany, va arrencar dijous passat amb diferents tallers i durant aquesta segona sessió de dilluns han tingut lloc les presentacions de les empreses que cerquen personal i les entrevistes cara a cara amb els candidats.
Des del consorci Alt Urgell Cerdanya han cregut oportú incloure el sector emprenedor d'aquestes dues comarques i oferir-los assessorament.

Un total de 19 empreses de diferents sectors, com restaurants, hotels, empreses d'esports de muntanya o asseguradores, han participat a la jornada, que sempre s'organitza just abans de la temporada d'hivern, quan es registra el major nombre de contractacions a la comarca, juntament amb el mes d'agost. Entre aquestes empreses, tres han vingut enguany de l'Alta Cerdanya.
Per altra banda, una cinquantena de persones que busquen feina han volgut conèixer les ofertes existents i entregar en mà el seu currículum. El fet de poder fer vàries entrevistes d'uns 10-15minuts és una de les coses que més valoren les dues parts.

La jornada l'organitza el Consell Comarcal, conjuntament amb el Consorci Alt Urgell Cerdanya i Cerdanya Jove.

Parlen al vídeo: CRISTINA PRAT, TÈCNICA CONSORCI ALT URGELL-CERDANYA

el Pirineu avui