El CG Puigcerdà ha aconseguit aquest cap de setmana la primera victòria de la temporada i ho ha fet a la pista blaugrana amb un resultat de 2-4. Els ceretans han estat físicament superiors al seus rivals i han sabut aprofitar les ocasions durant els 60 minuts de joc.
L'enfrontament ha començar amb domini local però el Puigcerdà ha sabut agafar les regnes del partit, tot i que en el primer temps cap dels dos equips ha anotat cap gol.
El segon període ha començat amb un gol de Jociles, després d'un faceoff guanyat. L'equip pirinenc dominava la situació i posava contra les cordes al Barça. Dos minuts abans d'arribar a la meitat del partit, els blaugranes han aconseguit l'empat a 1. El Puigcerdà seguia insistint i forçant noves sancions. Tot i jugar durant molts minuts amb superioritat, aquesta no es traduïa en gols. El porter groc i negre Grifongels ha aturat un llançament de penal i poc després el Puigcerdà ha sumat el segon, de la mà de Tuohimaa. A pocs minuts d'acabar la segona part, el capità Tona ha aconseguit l'1 a 3.
L'arbitre ha sancionat al jugador ceretà Demiters perquè ha considerat que l'ha volgut escopir. Això ha deixat l'equip durant 5 minuts més 2 de la sanció sense el millor defensa ceretà i en inferioritat.
Ja a la tercera part, el Puigcerdà ha començat de la pitjor forma possible, encaixant un gol. Els ceretans, però, han sabut resistir i esperar la seva oportunitat, que ha arribat al final de l'enfrontament, quan Tona ha marcat de nou, aconseguint el definitiu 2-4.
Per tant, primer derbi a la butxaca i els tres primers punts pel Puigcerdà, que havia començat la lliga sumant tres derrotes.
Pel que fa a la classificació general, el Txuri Urdin es troba al capdamunt de la llista, amb 9 punts i la resta d'equips estan empatats a tres punts tot i que alguns tenen partits pendents. Aquest cap de setmana el Puigcerdà descansarà i el següent visitarà el SAD Majadahonda.

el Pirineu avui