La Seu d’Urgell i Andorra la Vella han clos aquest diumenge al migdia els jocs Special Olympics, que s’han celebrat des de divendres a les dues localitats. Una cerimònia al camp de futbol Emili Vicente de la capital alturgellenca ha posat el punt i final a tres dies de competició. Des de l’Ajuntament de la Seu s’han mostrat molt satisfets del desenvolupament de les proves i també de l’acollida que han tingut els jocs per part dels veïns i veïnes.

Al llarg d’aquests dies, la Seu d’Urgell ha acollit les competicions de bàsquet, ciclisme, tennis, petanca i hoquei. En total, hi han pres part 1.500 persones, entre esportistes i equips tècnics, de 15 països diferents. Tots ells han marxat cap a casa almenys amb una medalla.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL - SERGI GRIMAU, PRESIDENT SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA

el Pirineu avui