L’accident mortal que s’ha produit aquest dissabte al pont de sota la presa del pantà d’Oliana, a la C14, ha causat commoció a l’Alt Urgell. La víctima, de 48 anys, era un veí de Castellciutat molt conegut, degut a la seva tasca professional com a gruista i també per la seva implicació a nivell social amb l’escola i la festa major de Castellciutat, així com amb el Club d’Hoquei i Patinatge Artístic Cadí. Per causes que encara s’estan investigant, el camió que conduia va sortir de la via i just a l’inici del pont venint de la Seu i es va precipitar uns 30 metres fins al riu, de manera que la cabina va quedar submergida sota l’aigua, a una profunditat de 4 metres. Ja fa anys que des del territori es reclama una millora de la seguretat d’aquest pont. Es denuncia que les baranes són antigues i fràgils, de manera que no tenen capacitat per repelir als vehicles en cas que surtin de la via, i és molt fàcil que puguin acabar caient a l’aigua.

el Pirineu avui