El poble de Vilaller ha fet un homenatge multitudinari al forn de pa Codina després que el pa que s’elabora en aquest establiment fos distingit com el millor pa de pagès català de l’any 2018.

Josep Miquel Canut ha volgut agrair a tot el poble la rebuda que li han fet i especialment als treballadors del forn i a la família, ja que és la quarta generació de forners de casa. El forn de pa Codina actualment té clients d’arreu de l’Alta Ribagorça i les seves expectatives de futur són seguir servint el pa de qualitat com fins ara als seus clients, com han fet tota la vida.
Vilaller ha remarcat que és un orgull per ells que un dels seus veïns rebi un reconeixements d’aquestes característiques i ha volgut destacar que és una mostra de la qualitat i la feina ben feta dels productors agroalimentaris del municipi.

L’ajuntament de Vilaller ha fet entrega d’una placa de reconeixement al forn de pa Codina i s’ha aprofitat per fer un tast de productes agroalimentaris elaborats al municipi.

Parlen al vídeo: JOSEP MIQUEL CANUT, FORN DE PA CODINA - MARIA JOSÉ ERTA, ALCALDESSA DE VILALLER

el Pirineu avui