L'ajuntament de Puigcerdà ja ha tret a licitació les obres de remodelació de l'avinguda Catalunya, la principal entrada de vehicles al nucli antic, i de l'avinguda Pirineu, situada al barri de l'estació de tren. L'actuació, prevista per aquesta tardor, consistirà en refer el paviment de l'avinguda Catalunya des de la plaça Sant Martí del Canigó, coneguda com la rotonda del jugador d'hoquei, fins a l'encreuament amb l'avinguda Pirineu i tot aquest vial passant per la plaça de l'Estació, el polígon industrial fins a la pujada del Torreó. En alguns trams també es refaran les voreres. L'equip de govern veu necessari remodelar aquests vials ja que són un dels principals accessos a la vila i fa temps que no s'hi actua.

Les obres es licitaran ara i s'executaran al llarg del mes de novembre. L'objectiu del consistori és que finalitzin abans de l'hivern.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

el Pirineu avui