La Fira Del Cavall de Puigcerdà d'enguany tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de novembre, una setmana més tard del que es habitual. L'ajuntament ha decidit traslladar la fira al segon cap de setmana de novembre per evitar que coincideixi amb el pont del dia l'1. L'equip de govern ha considerat oportú fer aquest canvi per donar resposta a la demanda del sector hoteler, del comerç i de la restauració de la vall, que consideren que, així, la vila i la comarca rebran forces visitants durant els dos caps de setmana, ja que recordem la Fira del Cavall és un dels esdeveniments de l'any que més interès desperta.

Des de l'ajuntament han recordat que fa un anys es va pactar amb l'Associació de Criadors de Cavalls que la fira s'havia de celebrar entre el 2 i el 8 de novembre i que, per tant, enguany es farà només dos dies més tard de la data límit.
Una any més, el plat fort de la Fira del Cavall serà el concurs de bestiar de dissabte al matí, on es premiaran els millors exemplars de cada categoria. A més, els carrers del nucli històric i fins l'entorn de l'estany es tornarà a omplir de parades amb tot tipus de productes alimentaris, roba, joguines, calçat o decoració.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA COMERÇ AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

el Pirineu avui