Més enllà de l’àmbit esportiu i social, els Special Olympics també tindran un impacte econòmic per a la Seu d’Urgell i el territori. Després que aquest dimecres a la tarda arribés la torxa olímpica a la ciutat, aquest dijous al matí han començat a desembarcar les diferents delegacions que s’estaran aquests dies a la Seu d’Urgell. Entre Andorra la Vella i l’Alt Urgell s’hi instal·laran els 1.500 participants i equips tècnics, a banda dels acompanyants, un fet que ja s’està notant força als establiments hotelers i de restauració.

Després de la cerimònia d’inauguració d’aquest dijous a Andorra la Vella, aquest divendres ja començaran les competicions. Aquestes es disputaran fins diumenge a diferents instal·lacions d’Andorra la Vella i de la Seu d’Urgell. La cerimònia de clausura, mentrestant, es farà diumenge al camp de futbol Emili Vicente de la Seu.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÀNCHEZ, PRES. ASSOC. HOTELERS ALT URGELL

el Pirineu avui