Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 27 de setembre la propietària d'una agència de viatges de Puigcerdà acusada d'haver estafat més de 20.000 euros als seus clients. Segons la policia, la dona, de 52 anys i veïna de la localitat, pagava les factures d'electricitat, aigua i telefonia del seu domicili i de l'agència amb les dades de les targetes de crèdit de les víctimes.
La investigació es va iniciar arran d'una denúncia d'una persona afectada, veïna del Maresme. Els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Premià de Mar van poder confirmar diverses estafes realitzades per la dona, entre els mesos de març i setembre, per un valor superior als 20.000 euros.
Segons el cos policial, la dona, que ja havia estat investigada per fets similars amb anterioritat, s'aprofitava de la seva condició de propietària de l'agència de viatges per aconseguir les dades de les targetes bancàries que alguns clients havien facilitat per fer pagaments de viatges que contractaven a través d'aquesta agència. L'arrestada utilitzava les dades de les targetes de manera fraudulenta per pagar els subministraments d'electricitat, aigua i telefonia del seu domicili o de l'agència, a més d'utilitzar les targetes per fer pagaments de les diferents reserves. Si un dels afectats s'adonava dels fets, l'acusada feia veure que havia estat un error i li retornava els diners per tal que es retirés la denúncia.
L'acusada va passar a disposició judicial el mateix dia de la seva detenció i el jutjat de Puigcerdà va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La dona està imputada per un delicte d'estafa continuada, pel qual haurà d'anar a judici.

el Pirineu avui