La plataforma de reserves aplicada dins del portal de difusió on-line de la Vall de Boí ha obtingut molt bons resultats aquest estiu. El nombre de visites ha estat espectacular, amb un augment considerable, fet que ha portat a donar visibilitat a totes les activitats i paquets turístics que s’ofereixen a la Vall.

Aquesta plataforma ha comptat amb la col·laboració de les empreses turístiques de la Vall, ja que entre elles s’han posat d’acord per oferir paquets turístics complerts.
Per la seva banda, l’oficina també ha tingut un lleuger augment de consultes, on ha predominat el turisme familiar.

La Vall de Boí fa una gran aposta pel senderisme cultural, amb la senyalització dels camins que comuniquen els nuclis de la vall, els camins als faros, relacionant-ho amb les falles, i també els enllaços amb el Parc Nacional d’Aigüestortes.
També ha augmentat de forma destacada els visitants a les xarxes socials de l’oficina de turisme.

Parlen al vídeo: MONTSE SENYÍS, DIRECTORA OFICINA DE TURISME VALL DE BOÍ

el Pirineu avui