El conjunt de botigues-museu de Salàs de Pallars compta amb un nou espai museïtzat. Es tracta del tradicional Cafè Salón del poble que, dissabte, per celebrar la seva incorporació als espais, va comptar amb l’actuació de Comediants. Aquest grup va rememorar la història del Cafè Salón al llarg dels seus anys de funcionament des de dalt de l’escenari, espai central del cafè, famós pels seus espectacles, sobretot durant els dies de Fira.

Els tres passis que es van fer de la representació de Comediants van estar plens a vessar i es va poder viure el mateix ambient festiu que en els seus anys de plenitud.
Actualment el Cafè Salón s’ha convertit en el punt de sortida de les visites guiades a les botigues-museu i també en el Centre d’Interpretació de l’Antic Comerç on es pot trobar la sala d’exposicions temporals que complementa tot el recorregut.

Parlen al vídeo: JAUME BERNADET, MEMBRE DE COMEDIANTS

el Pirineu avui