Els Mossos van detenir aquest dimarts a 4 homes que acababen de cometre un assalt violent en una casa de Santa Creu, a la vall de Castellbò. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí, quan van entrar encaputxats en una casa i van lligar al llit a una dona d’edat avançada que hi viu i que encara estava dormint. Un cop van haver marxat, la dona es va aconseguir deslligar i va avisar a la família per demanar auxili. Justament, i tal com ha explicat el seu fill al diari Segre, ell mateix va ser qui va barrar el pas als lladres, quan se’ls va trobar de cara a la carretera. Això va permetre als Mossos tenir temps d’arribar fins al lloc per detenir-los. La dona va ser atesa pel SEM a la mateixa casa i no va haver de ser traslladada a l’hospital. Els assaltants no s’havien endut res de valor.

el Pirineu avui