En el ple d’aquest dilluns al vespre de l’Ajuntament de Tremp, s’ha aprovat per unanimitat declarar el trempolí Jordi Mir fill predilecte de Tremp. Jordi Mir és filòleg i un gran activista de la cultura i la llengua catalana i gran ambaixador del seu poble natal.

D’altra banda, a precs i preguntes, el grup municipal de Compromís per Tremp ha recriminat a l’alcalde que no se’ls hagi contestat ni al ple ni per escrit algunes de les preguntes que han fet en les darreres sessions i que considera que són d’interès de tota la població. Són preguntes relacionades amb les obres a la rambla Doctor Pearson, el servei de grua i la ràdio municipal, entre altres. Precisament, aquesta última s’ha decidit entrar-la per escrit perquè en quedi constància.

Per la seva banda, l’alcalde considera que hi ha altres prioritats que contestar les preguntes, tot i que remarca que es farà quan es tingui disponibilitat.

Està previst que l’acte d’entrega del títol de fill predilecte de la ciutat de Tremp a Jordi Mir es faci en poc més d’un mes.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP- VÍCTOR ORRIT, PORTAVEU COMPROMÍS PER TREMP

el Pirineu avui